Coaching voor wereldverbeteraars

Zo af en toe zien we het op het nieuws: “held redt kind uit water”, “toevallige voorbijganger redt baby”, “buschauffeur haalt schaap uit de sloot”. Mooie verhalen met een goede afloop. Deze gewone mensen staan als held ineens in de schijnwerper. Dat is mooi om te zien. Vaak horen we deze mensen zeggen “het gebeurde zo snel, ik dacht er niet eens over na, dat zou toch iedereen doen?” En ja, dat is waarschijnlijk ook zo.

 

Naast deze helden zijn er ook andere 'helden' die vrijwel nooit in de schijnwerpers staan. Mensen die niet snel iets goeds doen, maar jarenlang. Die daar heel veel over nadenken. Die zich belangeloos inzetten, daar waar anderen dat niet doen. Juist deze mensen maken een verschil. Ken jij zo iemand en lijkt het je leuk deze persoon eens in het zonnetje te zetten? Lees hieronder hoe je deze persoon kunt bekrachtigen in wat hij of zij doet.Gratis coachingsessie voor wereldverbeteraars
Ken jij iemand die zich vrijwillig inzet voor anderen of een maatschappelijk project? Of kun jij zelf extra ondersteuning gebruiken bij het verwezenlijken van jouw doelen? Speciaal voor “wereldverbeteraars” bied ik één keer per twee weken kosteloos een individuele coachingsessie aan (twv €150,-). Juist omdat mensen die opkomen voor anderen de neiging hebben zichzelf voorbij te lopen. Of omdat een extra duwtje soms net het enige is om mooie plannen tot actie om te zetten. Wil jij iemand opgeven of heb je zelf interesse? Stuur mij een bericht en laat me weten wat jij wilt bereiken! Eens per twee weken kies ik iemand uit.

Je kunt hier jezelf of iemand anders aanmelden: