Webinar | Helder communiceren onder spanning

Woensdag 24 juni | 11.30 tot 12.00

De meeste mensen vinden dat ze goed kunnen communiceren. Die ene collega daarentegen kan nog wel het een en ander leren. Maar lukt het je ook nog om helder te communiceren onder spanning? Bijvoorbeeld als je gestrest bent? Of wanneer het over slecht nieuws of fouten gaat? Of als er snel iets afgesproken moet worden terwijl de meningen verschillen? Of wanneer je feedback geeft aan een dominante, negatieve of juist teruggetrokken collega?

 

Tijdens dit Webinar leer je zowel bij jezelf als de ander te herkennen wanneer emoties de feiten in de weg staan. Je krijgt inzicht in wat je doet onder spanning en wat het effect daarvan is op jouw gesprekken. Vervolgens leer je op praktische wijze hoe je meer grip en invloed krijgt op lastige gesprekken. Ook leer hoe je de dynamiek en patronen, bijvoorbeeld binnen jouw team, positief kunt beïnvloeden. Door een goede mix van theorie en praktische tips kun je er direct mee aan de slag.

Tijd: woensdag 24 juni | 11.30 tot 12.00

Trainer

Jorg Damen is arbeids- en organisatiepsycholoog, trainer en adviseur. Hij geeft al ruim tien jaar training op het gebied van werkdruk/werkplezier, teamontwikkeling, emotiemanagement in gesprekken en positieve psychologie. Hij geeft training aan uiteenlopende doelgroepen waarbij de gemeenschappelijke deler vaak is dat mensen zichzelf én elkaar beter begrijpen. Hierdoor verbetert de samenwerking, betrokkenheid en het resultaat. Belangrijke elementen bij zijn trainingen zijn interactieve werkvormen, humor en een goede mix van theorie en praktische handvatten.