Structurele gedragsverandering bij vastgeroeste patronen

Intensieve tweedaagse training voor mensen die blijvend hun gedrag willen veranderen

 

"Plannen genoeg, maar ze komen er niet van", "ik krijg geen grip op mijn werkdruk en ben bang voor een burn-out", "Zowel op het werk als thuis trek ik teveel naar me toe. Ik zou wat vaker dingen los willen laten", "ze zeggen ja, ze doen nee". 

Gedrag veranderen is moeilijk. Er zijn maar weinig mensen die in één keer hun gedrag weten te veranderen. En als het al lukt, dan vaak kort, totdat de waan van de dag het weer overneemt. In deze groepstraining breng je op een uitdagende manier focus aan en neem je volledig eigenaarschap over jouw veranderintentie. Je ervaart wat er nodig is om oude patronen los te laten zodat je die kunt inwisselen voor effectiever gedrag. Het is een intensieve training in een klein groepje (ongeveer zes deelnemers). Aan het einde weet je hoe je écht de stappen kunt zetten die je voorheen niet durfde te zetten. Deze training wordt meestal incompany gegeven bij organisaties waar werknemers steeds terugvallen in dezelfde patronen. Op aanvraag wordt deze ook met open inschrijving gegeven

Het resultaat: 

  • Een helder inzicht krijgen in je huidige gedrag
  • Doorbreken van remmende overtuigingen en patronen
  • Helder maken wat je écht wilt veranderen en waarom
  • Ervaren wat het je brengt om met nieuw gedrag aan de slag te zijn
  • Met zelfverzekerdheid en overtuiging aan de slag gaan met jouw doelen

 

Methode
We maken gebruik van de beproefde methode Intention Circles. Deze pragmatische en bewezen effectieve werkvorm helpt je om een gedragsverandering daadwerkelijk waar te maken. Op een effectieve manier wordt je een spiegel voorgehouden en ervaar je wat je moet doen om niet steeds terug te vallen in oud gedrag.

 

Wil jij echt grip krijgen op het duurzaam veranderen van je gedrag? Schrijf je dan in of neem contact op voor meer informatie!

 

Begeleiders
Jorg Damen - Arbeids- en organisatiepsycholoog, trainer en adviseur

Katja Kinkhorst - Arbeids- en organisatiepsycholoog, procesbegeleider en trainingsactrice

 

 

Praktisch
De ideale groepsgrootte voor deze vorm is ongeveer zes deelnemers. In één dag komen drie "intenties" ofwel deelnemers aan bod. Het is mogelijk met meer deelnemers tegelijk deel te nemen i.c.m. een extra dag(deel). Individuele inschrijving voor een tweedaagse training kan ook, onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen. De tweedaagse training wordt gevolgd door een terugkom ochtend of middag. In die sessie bepaal je wat er al goed gaat en wat je nog wilt aanvullen.

Data

  • Incompany: op basis van jullie agenda
  • Open inschrijvingen: we trainen kleine groepen waardoor we data in overleg met de deelnemers kunnen kiezen. Laat een bericht achter en we nemen snel contact met je op!

 


Locatie
De trainingen vinden plaats incompany of bij open inschrijving in Utrecht. 

Wil je iemand uitnodigen voor deze training? Klik dan hieronder: