Webinar | Nieuwe routines voor (thuis)werken in coronatijd

Donderdag 18 juni | 11.00 tot 12.00

Door de coronacrisis ziet jouw werk er totaal anders uit. Je werkt veel vanuit huis, het contact met collega’s verloopt anders, de werkprivébalans vervaagt en er komen ineens een hoop nieuwe zorgen bij. Hoe ga je om met deze veranderingen? En hoe kun je het werk op zo’n manier indelen dat je toch enigszins productief en mentaal gezond blijft?

Tijdens dit Webinar leer je hoe je meer grip en invloed krijgt op je welbevinden en werksituatie. Je leert hoe je over- of onderbelasting tijdig herken en wat je zelf kunt doen om grip te krijgen op jouw situatie. De inzichten worden vertaald naar praktische tips voor jouw dagindeling en aan het einde kies je zelf één concrete actie waar je mee aan de slag gaat.

Tijd: donderdag 18 juni | 11.00 tot 12.00

Trainer

Jorg Damen is arbeids- en organisatiepsycholoog, trainer en adviseur. Hij geeft al ruim tien jaar training op het gebied van werkdruk/werkplezier, teamontwikkeling, emotiemanagement in gesprekken en positieve psychologie. Hij geeft training aan uiteenlopende doelgroepen waarbij de gemeenschappelijke deler vaak is dat mensen zichzelf én elkaar beter begrijpen. Hierdoor verbetert de samenwerking, betrokkenheid en het resultaat. Belangrijke elementen bij zijn trainingen zijn interactieve werkvormen, humor en een goede mix van theorie en praktische handvatten.