Webinars speciaal voor verpleegkundigen

Communicatiestijlen – inzicht in je kracht én je valkuilen - 1.5 uur

Nieuwe datum volgt bij voldoende aanmeldingen (10+) iov de deelnemers.

“Zeg jij dan ook eens wat Ans!”, “Piet kijkt altijd zo chagrijnig”, “Het lijkt hier wel een kippenhok”. We kennen allemaal wel een collega die wat mondiger, gezelliger of meer gestructureerd mag zijn. Zelf communiceren we gelukkig wel aardig. In dit webinar maak je kennis met een handig communicatiemodel. Je leert de voordelen van jouw stijl én hoe je beter kunt omgaan met de stijl van de ander. Op een humoristische en interactieve manier leer je hoe je makkelijker communiceert met de andere stijlen.

Helder communiceren onder spanning  1.5 uur

Nieuwe datum volgt bij voldoende aanmeldingen (10+) iov de deelnemers.

Goed communiceren als verpleegkundige is van levensbelang. Maar hoe zorg je dat emoties niet de overhand krijgen als je gestrest of geïrriteerd raakt? Of wanneer je een meningsverschil hebt met een patiënt, collega of leidinggevende? In dit Webinar leer je op praktische wijze hoe je meer grip en invloed krijgt op lastige gesprekken. Feedback, discussies over het rooster, omgaan met een negatieve of dominante collega: het wordt ineens een stuk makkelijker!

Altijd "aan" staan – van werkdruk naar werkplezier 1.5 uur

Nieuwe datum volgt bij voldoende aanmeldingen (10+) iov de deelnemers.

Als verpleegkundige heb je vaak het idee dat je altijd "aan" moet staan, zeker nu in coronatijd. De druk is hoog, de middelen beperkt én je voelt je tegelijk heel verantwoordelijk om goede zorg te verlenen. Dat maakt dat veel verpleegkundigen zichzelf voorbij werken. In dit webinar leer je hoe je, ook in tijden van coronastress, grip krijgt op je welbevinden en motivatie. Je krijgt daarbij hele praktische tips om invloed uit te oefenen op zowel je stressbronnen áls energiegevers. 

Praktisch:

- Alle webinars duren 1.5 uur  en kosten €79,- pp (excl. btw)

- Webinars zijn ook als team/afdeling te volgen op een zelfgekozen tijdstip. Neem contact op voor meer info.